Texas Hold em Poker
No Deposit Forum
Poker Strategy
Bankroll Mob
YourPokerCash
Poker Source
Poker Net Online
Lilly Texas Hold em Bankroll
Play No Deposit Poker
Play Online Poker with Titan Poker
poker room
Историјата на покер
најдобрите шеги - Како до подобро расположение - смешни приказни
Илузија на контрола - Ефект на се има - Рационализација на купување - Ефектот на статус кво - Ефектот на избегнување загуби - Хиперболичен намалување на - Ефектот на обратна размислување - Селективна перцепција - Принцип кука - Когнитивна дисонанца - тенденција на самоодбрана
Професионални коцкари - Асоцијални коцкари - Обичните стаден коцкари - Сериозни вечеринка коцкари - компулсивно коцкари
Коцкање зависности
толпата психологија
Како да се мотивираат
Психологија коцкар - парадокс на коцкар
Free Capital Free Casinos Mansion
Texas hold em poker Gambling Online
Spanish
Belarusian
Estonian
Bulgarian
Greek
Croatian
Finnish
Swedish
Portuguese
Taiwanese
Hungarian
Turkish
Ukrainian
Russian
Arabic
Singapore
Japanese
Switzerland
Austria
Italian
Dutch
Belgium
Czech
Slovak
Brazil
German
French
Danish
Filipino
Georgian
Indonesian
Polish
Latvian
Lithuanian
Romanian
Serbian(Macedonian)
Slovenian
Vietnamese
Hebrew
Free Capital Free Casinos Mansion
Download Poker Soft



Texas Hold em Poker




Texas Hold em Free
 
најдобрите шеги - Како до подобро расположение - смешни приказни


Bet No Deposit
 
 
Texas Hold em Poker








Малиот Трпе дискутира со татко му:
- Тато, кои се попаметни, татковците или синовите?
- Татковците. – Убедено одговара Трпе.
- А кој ја измислил парната машина?
- Џемс Ват!
- А што не ја измислил татко му?


--------------------------------------


Жена го тепа мажот, тој се сокрил под маса.
-Излегувај од таму пизда ти материна!
-Јас сум газда мори во оваа куќа, ќе се кријам кај што сакам!


---------------------------------------


Излегувам јас така од мојот стан со мојата девојка и некој од комшиите од тераса дофрли: Умри педофилиште старо!
И тоа цела работа замислете оти јас имам 53 години а мојата девојка 21, и тотално ни ја расипа прославата на нашата 10годишнина...


------------------------------------


– Шефе, денес не можам да дојдам на работа, многу сум болен.
– Како така? Денес имаме многу важен состанок, тоа не може да се одложи, колку си болен?
– Паааа… во моментов ја „работам“ жена ти, колку болен мислиш дека може да сум…


-----------------------------------


Дечко и се додворува на девојка на Фејсбук.
Тој:
– Сакаш ли да ми бидеш девојка?
Таа:
– Не.
Тој:
– Па тогаш, Априлили.









најдобрите шеги - Како до подобро расположение - смешни приказни 1

најдобрите шеги - Како до подобро расположение - смешни приказни 2








 
 
Template by Poker Template & USA Online Casino